GROEPSTRAININGEN

Groepstrainingen

Ben je als bedrijf geïnteresseerd in groepstrainingen die “blijven hangen”, dan laat ik mij graag uitnodigen om de wensen in kaart te brengen en een voorstel te doen.

Binnen iedere organisatie wordt er gestreefd naar professionalisering van werknemers en zo ook op het gebied van Communicatieve Vaardigheden.

Sinds 2009 geef ik trainingen Communicatieve Vaardigheden, waarvan 1o jaar aan studenten Civiele Techniek (HHS). Vanaf 2019 geef ik ook motivatietrainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bedrijfstrainingen.

 

Gebleken is dat Veel Young Professionals, ondanks een goede opleiding, toch tegen algemene zaken aanlopen die het optimale presteren in de weg kunnen staan. Hoe vertel je die klant bijvoorbeeld dat zijn ‘vraagje’ de prijs behoorlijk opschroeft? Of dat je collega toch echt dat klusje moet doen? Of zorg je ervoor dat je gezien en gehoord wordt tijdens een vergadering en er wat met je ideeën wordt gedaan? Of zorg je ervoor dat je grenzen aan kunt geven?

Trainingen zijn maatwerk. Je kunt hierbij denken aan:

  • assertiviteit
  • feedback/ feed-forward
  • slecht nieuws gesprekken
  • delegeren
  • communicatie
  • persoonlijk leiderschap
  • samenwerken, etc.

Het doel is om tools en inzicht te geven om op authentieke wijze jezelf te kunnen zijn en zo prettiger en beter te presteren.

Inmiddels heb ik de ervaring dat éénmalige trainingen weinig tot geen effect hebben. Ik bied dan ook alleen nog trainingen aan waar gewenste veranderingen worden bereikt door opvolging, door een stukje theorie, veel praktijk, intervisie, samen leren, integreren, resultaten boeken, blije deelnemers, inspiratie en motivatie. Kortom blije organisatie wat bijdraagt aan de uitstraling en identiteit.

Heb ik je interesse gewekt? Bel me en ik maak graag een afspraak over de mogelijkheden.

Ben jij het doolhof zat en klaar om de uitgang te vinden?