PERSONAL/ LIFE

Personal/ Life Coaching

Wanneer je behoefte hebt om eens te sparren met een onafhankelijke gesprekspartner kun je altijd contact met mij opnemen.

Zonder oordeel, zonder mening luister ik naar je, naar je verhaal, je issue, je uitdaging.

Ik zal je vragen stellen om je gedachten te kunnen ordenen. Ik zal schudden aan jouw wereldbeeld om je tot nieuwe inzichten te laten komen. Ik maak je bewust van het gedrag wat je laat zien en het resultaat wat dat oplevert. (wenselijk of onwenselijk) Als je beren op de weg ziet van een enorme omvang, help ik ze aaibaar te maken. Wanneer je behoefte hebt om assertiever te worden zal ik je uitdagen om NEE te gaan zeggen en dat te blijven zeggen omdat het gewoon kan!

Wat is jouw specifieke vraag? Waar ben jij klaar mee of inmiddels klaar vóór om daadwerkelijk verandering in te willen zien of ervaren?

En dan….

Werkgericht of privé?

Heb je te dealen met werkdruk, conflicten, wenselijke samenwerking met collega’s, interne communicatie, emoties, balans werk/ privé, uitstelgedrag, energieverlies, faalangst, perfectionisme, stress, respectloos gedrag, onzekerheid etc. etc.

Wil je verandering of er juist voor zorgen dat je veranderd gedrag juist blijft laten zien en uitdragen?

Laten we eens bellen, koffiedrinken en kijken wat ik voor je kan betekenen.

Afhankelijk van je specifieke coachvraag kan ik je een voorstel doen, een voorstel op maat, een voorstel dat bij jou past.

Duur en kosten per sessie:

  • Gratis intakegesprek
  • Bijeenkomsten a ca 1,5 uur
  • APK (nazorg, gesprek van ca 1 uur na afronding van de laatste sessie na ca 3 maanden)
  • Particulieren € 125,00 (incl. BTW)
  • Bedrijven € 125,00 (excl. BTW)

Ben jij het doolhof zat en klaar om de uitgang te vinden?