COACHINGSTRAJECTEN

Image

LOOPBAANADVIES

Afhankelijk van je loopbaanvraag kan ik je adviseren welke stappen je zou kunnen nemen of je een voorstel doen voor het volgen van een loopbaantraject.

Image

STUDIEKEUZE ADVIES

Wie ben je, wat vind je interessant, waar ben je goed in, wat verwacht je van de toekomst en weet je welke mogelijkheden je allemaal hebt?

Image

LIFECOACHING

Heb je te dealen met werkdruk, conflicten, samenwerking met collega’s, communicatie, emoties? Ik maak je bewust van het gedrag wat je laat zien en het resultaat wat dat oplevert.

Image

LOOPBAAN COACHING

Ieder traject wordt op maat gemaakt, passend bij wie jij bent. Natuurlijk is het fijn om wat handvatten te hebben en daarom maak ik graag gebruik van diverse trajecten om als basis in te zetten.

Image

STUDIEKEUZE COACHING

We starten met een interview over jouw leven, daarna zet ik je aan het werk. Het resultaat is dat je een concreet actieplan hebt en een bewuste keuze kunt maken voor een studie die het beste bij je past.

Image

GROEPSTRAININGEN

Ben je als bedrijf geïnteresseerd in groepstrainingen die 'blijven hangen', dan laat ik mij graag uitnodigen om de wensen in kaart te brengen en een voorstel te doen.

Ben jij het doolhof zat en klaar om de uitgang te vinden?