LOOPBAANADVIES

Loopbaanadvies

Een paar keer paar jaar verdiep ik mij in de cijfers die het CBS verzamelt m.b.t. werkgelegenheid en ziekteverzuim.

Keer op keer verwonder ik mij over de groei op de arbeidsmarkt, de verscheidenheid aan banen en ook over de werk-gerelateerde redenen die ten grondslag liggen aan ziekteverzuim. (o.a.: pesten, intimidatie, werkdruk, energieverlies, stress, burn-out, fysieke overbelasting, te weinig uitdaging)

Plezier en voldoening halen uit je werk is heel belangrijk en kan zelfs ziekteverzuim voorkomen! Heb jij twijfels over jouw huidige baan of op welke wijze jij je loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Of zou je wel wat hulp kunnen gebruiken om je “mannetje” te staan binnen een organisatie? Of staat jouw baan door reorganisatie op de tocht? (outplacement). Herken je jezelf in het feit dat een burn-out wel heel dichtbij komt of ben je toe weer aan het arbeidsproces deel te gaan nemen? (re-integratie) Dan is het belangrijk om eerst goed in kaart te krijgen: “wie je bent”, “wat je kunt” en “wat je wilt”.

Afhankelijk van je loopbaanvraag kan ik je adviseren welke stappen je zou kunnen nemen of je een voorstel doen voor het volgen van een loopbaantraject.

Beiden hebben als doel tot een bewuste keuze te komen voor werk dat echt bij je past of weer bij je gaat passen en wat bijdraagt aan een gelukkig(er) leven. Keuzes maken is nog niet zo makkelijk en ik help je daar graag bij ze te maken en die stap te zetten.

Ben jij het doolhof zat en klaar om de uitgang te vinden?