OVER MIJ

INGRID BOERMA

Ik ben Ingrid Boerma, heb met regelmaat in een doolhof gewandeld, met een ander doel voor ogen. En…iedere keer slaagde ik er weer in om mijn doel te bereiken. Een van mijn motto’s is dan ook “Kom ik er niet linksom, dan wel rechtsom”. En ook “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. (Pipi)

De afgelopen 11 jaar ben ik bijna aaneensluitend bezig geweest om mij als personal- en loopbaancoach verder te ontwikkelen.

Inmiddels vertrouw ik op mijn intuïtie en maak ik gebruik van mijn creativiteit om tijdens coaching verschillende methodieken vanuit NLP, Systemisch Werk, de Kernvisiemethode, RET, Taal van het lichaam en Biografisch Werken in te zetten.

Mijn missie en passie om mensen te helpen hun eigen passie te vinden, hun droom na te jagen, hun hart te volgen, is het mooiste wat er is.

Daar kan ik enorm van genieten en krijg ik energie van.

Natuurlijk kan het zijn dat je hobbels tegen komt onderweg, belemmerende overtuigingen. Het is dan tijd voor reflectie, te ontdekken hoe je deze overtuigingen positief kunt omdraaien naar helpende overtuigingen, jezelf in je kracht te zetten en vooral te genieten van dat moment. Heerlijk toch?

Een leven lang ontwikkelen en ik help je graag om je naar de uitgang van jouw doolhof, jouw doelstelling te begeleiden.

Hoe? Laten we eerst eens mailen, bellen, koffie drinken en ervaren of die klik er is en dan…..op naar het behalen van jouw doelstelling!

 

Aangesloten bij NOBCO/ NOLOC

Algemene-Voorwaarden-NOBCO-Coaching

Noloc-Algemene-voorwaarden

Ben jij het doolhof zat en klaar om de uitgang te vinden?