OVER MIJ

INGRID BOERMA

Ik ben Ingrid Boerma, weet als geen ander hoe het is om in een doolhof te wandelen, de weg kwijt te zijn. Iedere keer weer de keuze, ga ik links of rechtsom en slaagde ik er uiteindelijk weer in mijn waarden te volgen en mijn doel te bereiken. Een van mijn motto’s is dan ook “Kom ik er niet linksom, dan wel rechtsom”. En ook “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. (Pipi)

Ik ben in 1963 geboren in Den Haag en had ondernemende ouders met een brood- en banketbakkerij. Het ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel werd zowel mij als mijn zussen met de paplepel ingegoten. Ik ging naar de Hotelvakschool omdat ik een andere kant op wilde dan mijn ouders en kwam uiteindelijk met hangende pootjes  terug. Vanaf mijn 27e tot 37e heb ik het bedrijf, samen met mijn zussen gerund. Een bedrijf dat uitgroeide tot 4 filialen met 25 werknemers.

In die tijd werd ik moeder van 2 jongens, strandde mijn huwelijk, kreeg een nieuwe relatie met een man die ook 2 jongens had en overleed mijn moeder op 58 jarige leeftijd. Ik besloot het roer om te gooien en koos voor een fulltime baan als Manager Sales- en Reserveringen bij de Gemeente Den Haag. Daarna volgden nog een aantal Management functies en bleef het een zoektocht naar wat ik wilde, waar ik warm voor liep en energie van kreeg. Uiteindelijk heeft mijn lot bepaald wat ik nu het liefste doe. Mijn oudste zoon besloot op 12 jarige leeftijd voor zijn vader te kiezen en alle banden met mij te verbreken. Mijn leven stond op zijn kop, ik ging met mijzelf aan de slag en stortte mij op opleidingen als Coaching, NLP, Systemisch Werk, Kernvisiemethode, Taal van het Lichaam en Biografisch Werken. Tussendoor haalde ik als zij-instromer mijn lesbevoegdheid en ben van 2008 tot 2019 werkzaam geweest als Senior Praktijkinstructeur bij de opleiding Civiele Techniek aan De Haagse Hogeschool. Een heerlijke tijd waar ik mij als coach en trainer heb kunnen ontwikkelen. Waar ik studenten en collega’s heb meegegeven “Maak je eigen keuzes en volg je hart, neem je verantwoordelijkheid”

In 2019 was ik klaar voor een volgende stap en besloot weer voor mijzelf te beginnen als loopbaancoach, trainer en adviseur.

Inmiddels vertrouw ik op mijn intuïtie en maak ik gebruik van mijn creativiteit om tijdens een loopbaancoachtraject verschillende methodieken in te zetten.

Mijn missie en passie is om mensen te helpen hun eigen passie te vinden, hun droom na te jagen, hun hart te volgen.

Daar krijg ik energie van en ook van al die kwartjes die vallen tijdens een loopbaancoachtraject. Die “aha” momenten zijn goud waard. Weet ook dat ik durf te confronteren en bereid ben je een spreekwoordelijke “schop onder je kont” te geven wanneer dat nodig is of je een spiegel voor te houden. Alles vanuit betrokkenheid en empathie jou verder te helpen in je proces de uitgang van jouw doolhof, jouw doelstelling te vinden, inclusief actieplan!

Voel je je aangesproken? Bel of mail en laten we uitvinden of die klik er is! Op naar een nieuw toekomstperspectief!

 

Aangesloten bij NOBCO/ NOLOC

Algemene-Voorwaarden-NOBCO-Coaching

Noloc-Algemene-voorwaarden 

 

Ben jij het doolhof zat en klaar om de uitgang te vinden?