Blog

Mijn Website eindelijk af…

Mijn Website eindelijk af…

Mijn Website eindelijk af, eerste Blog en wat ga ik allemaal met je delen…

Aan de hand van gebeurtenissen, herinneringen, uitspraken, gevoelens die iets bij mij oproepen zal ik deze graag met je delen, ter lering ende vermaak.

1 januari 2019, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, wederom als Zelfstandig Ondernemer en nu ZONDER personeel. Gedreven als wat, de weken vlogen om en mijn doelstelling om eind januari 2019 mijn website te lanceren, bezorgde me nachtzweet.

Nou….vergeet het maar……

Ook al ben ik jaren loopbaan en personal/life coach,  zelfs ik heb nog wel eens een “dingetje” waar ik tegenaan loop. Dat doen we wel even, werd een paar maanden.

De bevalling van mijn kinderen ging mij gemakkelijker af. Maar goed, in mijn buik heeft het ook eerst allemaal vorm gekregen voordat het levensvatbaar en klaar voor de wereld was! Beiden kwamen ieder wel 2 weken eerder dan verwacht. Dat wel!

Daar was ik even aan voorbij gegaan. Soms nog een “dingetje”. Tijd!

Tijd, het heeft tijd nodig om te processen, te groeien, te ontwikkelen.

Tijd om even stil te staan, het te laten bezinken, te voelen of het klopt en daarna weer door te gaan.

Afgelopen zondag, 31 maart, zou mijn vader 80 jaar geworden zijn. Dat zijn van die momenten dat ik kan mijmeren, glimlachen om herinneringen en ja zelfs nog wel eens nijdig worden om iets, omdat ik daar tot aan de dag van vandaag nog wel eens last van heb.

En ja hoor, ik hoorde mijn vader brommen…..
“Wat, daar heb je geen tijd voor! Dan maak je maar tijd!”

En wat heb ik inmiddels met tijd? In het weekend ging de klok een uur vooruit, dus een uur later naar bed en een uurtje later opgestaan.

Op afspraken ben ik liever te vroeg dan te laat en daarna laat ik het los en verlies ik de tijd. Heerlijk vind ik dat. Ik maak tegenwoordig tijd, tijd voor de mensen die mij lief zijn, tijd voor zaken die er toe doen, tijd voor mijn cliënten, tijd voor mijn hobby. Tijd om mijzelf te blijven ontwikkelen en tijd om los te laten en soms los tégaan. Tijd om te genieten en tijd om mij voor te bereiden op. Ik neem de tijd om mooie dingen te laten ontstaan en nu dan eindelijk de tijd om te gaan genieten van mijn website waar heel wat tijd in is gaan zitten.

En……ik wil de tijd nemen om Linda Rooij te bedanken van https://www.studiorooijaal.nl/

Zij heeft mij waan-zin-nig blij gemaakt met de grafische vormgeving van mijn visitekaartje en mijn website. Dank Linda, voor jouw geduld, tijd en prachtige resultaat!

En hoe zit jij met jouw tijd? Waar ga jij die aan besteden om heel gelukkig van te worden?

Share this:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij het doolhof zat en klaar om de uitgang te vinden?